Consultant (Profit Sector)

 • Team Profit
 • Amsterdam, Niederlande

Consultant (Profit Sector)

Ihre Aufgaben

Het doel van deze functie is om de strategische doelen van onze klanten sneller te bereiken door gebruik te maken van de feedback van hun eigen medewerkers om zo hun organisatie te verbeteren. Je adviseert onze klanten bij het opzetten en verankeren van het meest effectieve feedbacklandschap, gebaseerd op ons bewezen end-to-end platform en methodieken. Je interpreteert feedbackdata, vertaalt deze naar informatie en deelt je mening erover tijdens dynamische managementpresentaties. Door dit te doen, help je organisaties mensen meer centraal te stellen en de werkende wereld een betere plek te maken. Je maakt impact door de inzichten van onze tools te gebruiken om klanten te adviseren over hoe ze hun strategieën en doelen kunnen realiseren door middel van hun menselijk kapitaal, zowel inhoudelijk als procesmatig. Om succesvol met je klanten samen te werken, investeert je in een duurzame relatie op basis van vertrouwen en ervaring. Je bent een sterke sparringpartner voor C level management als het gaat om strategie en verandering. Samen met je collega's van Project Coördinatie maakt je het jouw business om de business van jullie klanten zo goed mogelijk te begrijpen.

Het takenpakket van een Consultant omvat verschillende aspecten, zoals:

• Actief relaties opbouwen met onze klanten.

• Klanten adviseren over het uitrolproces van onze feedbacktools.

• Faciliteren & begeleiden van (online) sessies bij organisaties over inhoud en doelen van het ophalen van feedback.

• Het bepalen van de inhoud van het onderzoek op basis van de behoeften van de klant.

• Je voorziet de klant een diepgaande analyse van de resultaten en geef strategisch advies over de verdere implementatie.

• Je houd klanten proactief op de hoogte van onze producten en zoekt naar mogelijkheden om de relatie en geleverde diensten uit te bouwen.

Ihr Profil

• Energiek, positief en denkt graag in mogelijkheden.

• Zelfstartend, gestructureerd en goed georganiseerd.

• Zelfs vanaf een het scherm kunt je vergaderingen een sprankeling geven

• Denker én doener: je denkt graag strategisch en kunt je gedachten vertalen naar benaderbare actieplannen

Je hebt 4 - 6 jaar werkervaring, bij voorkeur als Consultant of op het gebied van HR (-tech). Je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een achtergrond in bedrijfskunde / HR en klantbeleving. Het prikkelt je om in contact te komen met verschillende soorten mensen, commerciële kansen te zien, een relatie op te bouwen en die relatie gedurende een lange periode te onderhouden. Je voelt je zelfverzekerd om voor groepen te staan ​​om bevindingen te presenteren, de dialoog te vergemakkelijken, strategisch advies en richting te geven en out of the box te denken. Dit betekent ook dat je over goede analytische vaardigheden beschikt en dat je in staat bent om diep in data te duiken, verbanden te leggen in feedbackuitkomsten en op een zelfverzekerde manier advies op maat te geven. Het is handig als je affiniteit hebt met commerciële bedrijven. Bovendien beschik je over sterke interpersoonlijke vaardigheden, heb je het zelfvertrouwen om tegen de stroom in te gaan en strategisch denken is wat je het beste kan.

Je gaat regelmatig naar klanten, dus je hebt een rijbewijs nodig.


Dit zijn wij

Effectory - Europa's toonaangevende feedbackspecialist - is een bloeiend bedrijf met meer dan 200 ondernemende, jonge en ambitieuze professionals die grote en middelgrote bedrijven helpen feedback en ideeën van hun werknemers te verzamelen. Onze missie is om te werken aan het verbeteren van de werkende wereld. Gevestigd in het centrum van Amsterdam, München en Kaapstad, werken onze multidisciplinaire en zelfsturende teams samen met meer dan 1000 klanten in diverse ‘industrieën’ als de detailhandel, productie, dienstverlening en non-profit in meer dan 70 landen.

Historisch gezien hebben we een sterke positie op de Nederlandse markt (onze geboorteplaats) maar we zijn niet te stoppen en helpen inmiddels klanten wereldwijd! Om onze groeiambitie waar te maken, zijn we vastbesloten om alleen gretige en enthousiaste medewerkers in dienst te nemen - zowel starters als ervaren medewerkers - die ons bedrijf nog meer energie geven.

Ons Team Profit bedient met 10 consultants, projectmanagers en teamassistenten klanten in verschillende Profit-organisaties in Nederland.


Dit is wat we bieden
Tijdelijke wijzigingen tijdens het werken op afstand:

 • Een perfecte werkplek thuis; we faciliteren stoelen, bureau, schermen en ondersteuning.
 • Blijf gezond en fit: online yoga-, meditatie- en HIT-lessen.
 • Veel leuke initiatieven om met elkaar verbonden te blijven.
 • Structureel transparante en interactieve bedrijfsupdates over waar we staan, waar we heen gaan terwijl we podia geven aan teams en klanten.
 • Online zomer- en winterschool om aan je ontwikkeling te werken

Ons 'normale' arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam met uitzicht over de grachten (tijdens pauzes op ons dakterras of bedrijfsboot)
 • Gezonde lunches, heerlijke snacks en vrijdagborrels.
 • Jaarlijkse feestevenementen zoals ons kerstfeest, dakterrasfeest en de 'Big day'
 • Werken bij een zelfsturende organisatie betekent dat je de vrijheid hebt om zelf te beslissen hoe je je doelen wilt bereiken
 • Flexibel werken: in staat om maximaal 50% van uw contracturen thuis te werken
 • Een mentor die je door de onboarding fase begeleidt samen met een inspirerend onboarding programma en heel veel leuke workshops (on & offline).
 • Uitgebreide professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, zowel op het werk als daarbuiten.
 • Laptop, schermen en mobiele telefoon
 • Een marktconform salaris (voor deze functie zal het tussen de 3300-3500 bruto per maand zijn op basis van een 40-urige werkweek) en winstdeling.

Dit is hoe het werkt

1. Je wilt de baan: solliciteer via de onderstaande link

2. We zijn geïntereseerd: we nodigen je uit voor een telefoongesprek om jezelf verder te introduceren en vragen te stellen

3. We zijn beiden enthousiast: we ontmoeten elkaar op kantoor/digitaal om elkaar beter te leren kennen

4. We houden nog meer van elkaar: je ontmoet potentiële teamleden tijdens een verdiepend gesprek
5. We willen je in actie zien: je wordt uitgenodigd voor een case.

6. De laatste horde: we zijn het eens over de algemene voorwaarden, we tekenen en je kunt beginnen!


De sluitingsdatum voor deze vacature is woensdag 20 januari 2021.
Gewenste startdatum is 1 maart 2021.