Finance Specialist

 • Finance
 • Amsterdam, Niederlande

Finance Specialist

Deine Rolle

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de Finance? Dan is dit je kans om je carriere een mooi vervolg te geven! 

Als Finance Specialist kom je in aanraking met alle facetten van finance binnen Effectory. Je hebt een breed takenpakket, waarin je de basis van het vak al goed begrijpt! Direct na binnenkomst draag je namelijk al de verantwoordelijkheid voor alle soorten financieel gerelateerde administratie én ben je het contractpersoon voor 1e-lijns vragen van onze medewerkers. Je checkt en verwerkt inkoop- en verkoopfacturen en je hebt een ondersteunde rol in de maandafsluiting. Om de zoveel tijd vindt er een audit plaats, wij kunnen je hulp goed gebruiken bij het voorbereiden hiervan.


Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Als een collega informatie nodig heeft, dan weet jij dit binnen een handomdraai beschikbaar te maken. Het verwerken van declaraties van collega's behoort ook tot je takenpakket. Hierbij is het belangrijk om soms ook 'nee' te kunnen zeggen, daarvoor verwachten we dat je sterk in je schoenen staat. Tot slot ondersteun je je collega's ook in inkoopprocessen door leveranciers te vergelijken en vervolgens te onderhandelen voor de scherpste prijs. Het finance team binnen Effectory heeft grote ambities dat uiteindeljk kan resulteren in mooie doorgroeimogelijkheden! Uiteraard sta je er niet alleen voor, samen met nog twee andere ervaren collega's vorm je ons Finance team. 

Effectory

Je hebt een finance gerelateerde studie gevolgd en deze het liefst ook afgerond. Je houdt van cijfers en kan goed uit de voeten met Excel. Als je ook al hebt gewerkt met Exact Online, dan is dat een dikke pré. We zijn echt op zoek naar iemand voor de lange termijn die kan meegroeien met het team en het bedrijf. Dit matcht ideaal met jouw ambitie voor een lange succesvolle carriere in finance. Je beheerst de Engelse taal prima en kan op professioneel niveau communiceren. Je vrienden en familie omschrijven je als: verantwoordelijk, accuraat, punctueel, sterk in communicatie en oplossingsgericht. Voor ons zijn de hiervoor genoemde eigenschappen en affiniteit met cijfers belangrijker dan een diploma op zak. 

Dit zijn wij
Effectory - Europa's toonaangevende feedbackspecialist - is een succesvol bedrijf met meer dan 200 ondernemende, jonge en ambitieuze professionals die grote en kleine bedrijven helpen om feedback en ideeën van hun werknemers te verzamelen. Onze missie is om te werken aan het verbeteren van de werkomgeving. Onze multidisciplinaire en zelfsturende teams zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en werken samen met meer dan 1200 klanten in 'industrieën' die even gevarieerd zijn als gezondheidszorg, onderwijs en overheid als ook voor winstgevende bedrijven in meer dan 110 landen. En we kunnen niet worden gestopt! Om onze groeiambitie te realiseren, zijn we vastbesloten om alleen enthousiaste en enthousiaste werknemers aan te nemen - zowel starters als ervaren werknemers - die ons bedrijf helpen met nog meer energie.


Dit is wat wij bieden

Terwijl je werkt vanuit ons prachtige kantoor met uitzicht op de grachten van Amsterdam (cultureel erfgoed), heb je een plaats op de eerste rij in een van de meest vooruitstrevende denk- en missie-gedreven bedrijven, maar je zult niet stilzitten. Nadat je onboard bent om je rol te vervullen en de missie van Effectory volledig te begrijpen, kunt je gebruikmaken van uitgebreide professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, zowel on-the-job als extern. En hard werken moet natuurlijk ook leuk zijn, daarom bieden we: vrijdagborrels, legendarische kantoorfeesten, onze jaarlijkse grote dag, teamsportinitiatieven zoals de 'Dam tot Dam'-run, onze eigen boot om over de grachten van Amsterdam te varen en dagelijks een biologische lunch. Dat, bekroond met 25 vrije dagen plus een competitief salaris en een mooi stuk van de winst-taart(deling)... Moeten we nog meer zeggen?


Tijdelijke wijzigingen tijdens het werken op afstand:

 • Een perfecte werkplek thuis; we faciliteren stoelen, bureau, schermen en ondersteuning.
 • Blijf gezond en fit: online yoga-, meditatie- en HIT-lessen.
 • Veel leuke initiatieven om met elkaar verbonden te blijven.
 • Structureel transparante en interactieve bedrijfsupdates over waar we staan, waar we heen gaan terwijl we podia geven aan teams en klanten.
 • Online zomer- en winterschool om aan je ontwikkeling te werken

Ons 'normale' arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam met uitzicht over de grachten (tijdens pauzes op ons dakterras of bedrijfsboot)
 • Gezonde lunches, heerlijke snacks en vrijdagborrels.
 • Jaarlijkse feestevenementen zoals ons kerstfeest, dakterrasfeest en de 'Big day'
 • Werken bij een zelfsturende organisatie betekent dat je de vrijheid hebt om zelf te beslissen hoe je je doelen wilt bereiken
 • Flexibel werken: in staat om maximaal 50% van uw contracturen thuis te werken
 • Een mentor die je door de onboarding fase begeleidt samen met een inspirerend onboarding programma en heel veel leuke workshops (on & offline).
 • Uitgebreide professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, zowel op het werk als daarbuiten.
 • Laptop, schermen en mobiele telefoon
 • Een marktconform salaris (voor deze functie zal het tussen de €2.314 – €2.700 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je achtergrond en ervaring
  ) en winstdeling.


DIT IS HOE HET WERKT:

1. Je wilt de baan: solliciteer via de onderstaande link

2. We zijn geïntereseerd: we nodigen je uit voor een telefoongesprek om jezelf verder te introduceren en vragen te stellen

3. We zijn beiden enthousiast: we ontmoeten elkaar op kantoor om elkaar beter te leren kennen

4. We houden nog meer van elkaar: je ontmoet potentiële teamleden tijdens een verdiepend gesprek

5. De laatste horde: we zijn het eens over de algemene voorwaarden, we tekenen en je kunt beginnen!