Project Manager

 • Team Internetspiegel
 • Amsterdam, Niederlande

Project Manager

Deine Rolle

Als Project Manager in ons zelfsturende team plan, coördineer en beheer je de onboarding en verschillende stappen in het proces van meerdere klanten tegelijkertijd en fungeer je samen met de Consultant als hun belangrijkste aanspreekpunt. Je werkt met verschillende Effectory-systemen, waarmee je de lopende onderzoeken coördineert en waarin je per traject de status administreert. Je ontzorgt de klant door er voor de zorgen dat alles op de achtergrond vlekkeloos verloopt. Naast dat je geregeld contact hebt met je klant ben je ook het aanspreekpunt voor je collega's. Binnen je team werk je nauw samen met de Consultants en Team-Assistenten.

Binnen ons team InternetSpiegel werk je voor organisaties in de overheidssector. Denk hierbij aan: Gemeenten, Ministeries, Waterschappen en Omgevingsdiensten.

Effectory

Ben jij onze ideale kandidaat?

We zoeken een enthousiaste Project Manager die toe is aan een volgende stap in zijn/haar loopbaan. Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond en hebt rond tussen de 3 en 6 jaar (relevante) fulltime ervaring.  Het stimuleert je om vertrouwde relaties met je klanten op te bouwen en te onderhouden en je bent in staat om de verwachtingen van de klant te managen. Je hebt de wens om de manier van werken continu te verbeteren, het vermogen om met meerdere taken tegelijk te jongleren en kunt out-of-the-box denken. Met je hoge leer- en technische vaardigheden kun je je snel aanpassen aan onze veranderende systemen en software.
Tot slot spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en heb je affiniteit met de sector. We hebben geen managers bij Effectory en dus een hoog niveau van zelfredzaamheid, verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief en samenwerkingsgeest maken je een perfecte match met ons

Dit zijn wij

Elke dag werken we bij Effectory met 200 professionals vanuit Amsterdam, Kaapstad en München met veel plezier aan het inzichtelijk maken van de feedback en ideeën van medewerkers. Onze missie is om de werkende wereld een betere plek te maken. Gevestigd in het centrum van Amsterdam, München, Malmö en Kaapstad, werken onze multidisciplinaire en zelfsturende teams samen met meer dan 1.200 klanten in meer dan 110 landen in uiteenlopende sectoren als de detailhandel, productie, zakelijke en financiële dienstverlening en non-profit. .


Dit is wat we bieden
Tijdelijke wijzigingen tijdens het werken op afstand: 

 • Werk vanuit huis mogelijk: we faciliteren stoelen, bureau, schermen en ondersteuning. 
 • Blijf gezond en fit: online yoga-, meditatie- en HIT-lessen. 
 • Veel leuke initiatieven om met elkaar verbonden te blijven. 
 • Structureel transparante en interactieve bedrijfsupdates over waar we staan, waar we heen gaan terwijl we podia geven aan teams en klanten. 
 • Online zomer- en winterschool om aan je ontwikkeling te werken 

Ons 'normale' arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam met uitzicht over de grachten (tijdens pauzes op ons dakterras of bedrijfsboot) 
 • Gezonde lunches, bijzondere snacks en vrijdagborrels. 
 • Jaarlijkse feestevenementen zoals ons kerstfeest, dakterrasfeest en de 'Big day' 
 • Werken bij een zelfsturende organisatie betekent dat je de vrijheid hebt om zelf te beslissen hoe je je doelen wilt bereiken 
 • Flexibel werken: in staat om maximaal 50% van uw contracturen thuis te werken 
 • Een mentor die je door de onboarding fase begeleidt samen met een inspirerend onboarding programma en heel veel leuke workshops (on & offline). 
 • Uitgebreide professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, zowel op het werk als daarbuiten. 
 • Laptop, schermen en mobiele telefoon 
 • Een marktconform salaris (voor deze functie zal dit tussen de € 2.750 en € 3.200  bruto per maand zijn op basis van een 40-urige werkweek) en winstdeling.


Dit is hoe het werkt

1. Je wilt de baan: solliciteer via de onderstaande link

2. We zijn geïntereseerd: we nodigen je uit voor een telefoongesprek om jezelf verder te introduceren en vragen te stellen

3. We zijn beiden enthousiast: we ontmoeten elkaar op kantoor/digitaal om elkaar beter te leren kennen

4. We houden nog meer van elkaar: je ontmoet potentiële teamleden tijdens een verdiepend gesprek

5. De laatste horde: we zijn het eens over de algemene voorwaarden, we tekenen en je kunt beginnen


De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 9 juli 2021.

Gewenste startdatum is 1 augustus 2021.